Pogoji poslovanja
NAROČILA
Naročilo za torto oziroma sladice je potrebno oddati vsaj en teden prej. Včasih je
kakšen datum zelo zaseden, zato je naročilo najbolje oddati čimprej. Lahko pa
vedno poizkusite srečo in povprašate saj se včasih sreča nasmehne tudi
zamudnikom.
ODDAJA NAROČILA
Naročila sprejemam pisno na mail/instagram/fb ali sms. Lahko me tudi pokličete pa se dogovorimo. V sporočilu navedite datum dogodka, velikost torte, ki jo potrebujete in okus. Zraven prilepite slikico torte, ki vam je všeč (lahko je naša ali pa kakšna druga). Dodajte še infomacije o praznovanju, za kakšno praznovanje gre, kakšne barve dekoracije bodo na dogodku, je potrebno dodati napis ali številko na torto.Ko dobim vse podatke, vam lahko posredujem točno ceno torte.
POGOJI POSLOVANJA
Ob oddaji naročila se strinjate z našimi pogoji poslovanja:
- Tort ne kopiram, temveč jih imam za inspiracijo, naredim pa svojo
verzijo, pri kateri uporabljam dizajne v svojem stilu, zato kasnejših
reklamacij glede izgleda ne upoštevam,
- V kolikor torto peljete sami in se med prevozom ali nošenjem poškoduje,
za njo ne odgovarjam,
- Ko torte dostavim sama, jih vedno fotografiram kot dokaz, v kakšnem
stanju sem torte dostavila. Če se po mojem odhodu iz kraja dostave
torta kakorkoli poškoduje, za njo ne odgovarjam.
- Torte in sladice hranimo v hladilniku in nikjer drugje, če torta, ki je
nepravilno shranjena poči, se sesede, zvrne,... ne odgovarjam.
PREVZEM IN DOSTAVA
Torte in sladice prevzemate osebno na naslovu Cesta v pregavor 7, Izola.
Prevzem je med tednom po dogovoru. Med vikendi v soboto med 10. in 14. uro, v nedeljo med 10. in 12. uro. Če bi torto radi prevzeli prej, jo seveda pripravimo, lepo prosim, da mi to vnaprej sporočite. Dostava je možna po predhodnem dogovoru, cenik dostave je objavljen pod zavihkom cenik in informacije.
TRANSPORT IN SHRANJEVANJE
Torte in sladice je najbolje voziti v prtljažniku, kjer je ravna površina in je
najmanj možnosti, da bi se torta med prevozom poškodovala. Odsvetujem
prevoz torte na sedežu, ali v naročju, ker se lahko torta »premakne« ali poči.
V poletnih mesecih je potrebno paziti, da na torte oziroma sladice ne sije sonce,
saj se zaradi toplote lahko začnejo torte/ sladice in dekoracije topiti.
V zimskih mesecih je potrebno paziti, da v torte in sladice ne piha gretje.
Svetujem počasno vožnjo, brez naglega speljevanja in zaviranja. Rok uporabe torte/ sladic je 3 dni od prevzema. Torte in vse ostale sladice shranjujte v hladilniku, kjer bo temperatura med 2 in 4 stopinje celzija. V toplih mesecih predlagam, da si izposodite hladilni boks, ki bo torto varoval pred vročino. Izposoja hladilnega boksa je 10 € plus kavcija.Hladilni boks z ledenimi kockami mora biti nepoškodovan in čist vrnjen v našo delavnico v roku 72 ur.